Dalyan Makina 1975 yılında Çorum’da kurulmuş endüstriyel bir distribütördür. 20.000 ‘den fazla ürün çeşidi ile yüzlerce markanın ürününü tüm Türkiye’de  gerek perakende gerekse B2B olarak satışını gerçekleştirmektedir.

Şirketin Çorum’da büyümesinin başlıca nedenlerinden bir tanesi Çorum ilinde makina endüstrisinin gelişmiş olması ve 2. neslin yönetime gelmesi ile birlikte Çorum’dan tüm Türkiye’ye rekabetçi fiyat, inovatif finansal çözümler, hızlı ve güvenilir servisle dağıtım yapabilen bir şirket haline gelmesidir.

Fakat zaman içerisinde Dalyan Makina farketti ki ilk kez bir müşteri ile çalışmaya başlarken müşteriye güven sağlamak ve gerçekten Dalyan Makina’nın potansiyelini göstermek için ne standart fotoğraflardan ne kataloglardan  ne de broşürlerden yeterince fayda sağlamıyordu.

Bu güveni sağlamanın en inovatif ve en güvenilir yolu işletmenizin potansiyelini tüm şeffaflığı ile  müşteriye sunmaktan geçiyor. İşte VRTURU olarak Dalyan Makina’nın bu ihtiyacına çözüm getiriyoruz.

Peki VRTURU paketinde Dalyan Makina için neler var? Şirketin CFO ‘su Volkan Dalyan tarafından idari alanlar, showroom ve depo olarak 3 kategoriye ayrıldı. VRTURU olarak biz bu alanlardan 360 Derece Sanal Gerçeklik Videoları ve 360 Derece Küresel Sanal Gerçeklik fotoğrafları üretiyor olacağız.

Bu İçerikler Nasıl Servis Edilecek ?

VRTURU içerikleri Google, Youtube ve Facebook uyumlu olması sebebi ile kolaylıkla servis edillebilir özellikte olacaktır. Tüm içerikler şirketin Facebook sayfasından takipçileri ile paylaşılırken, Google Haritalara üretilen 360 derece küresel fotoğraflar yüklenecektir. Artık Google’da arama yapan potansiyel müşteriler Sanal Gerçeklik ile işletmeye gelmeden işletme hakkında görsel olarak detaylı bilgi sahibi olabilecekler. Ayrıca şirketin Youtube kanalına yüklenen videoların bağlantıları şirketin pazarlama ekibi ile paylaşılacak ve müşteri ziyaretlerinde kurum tanıtımı pazarlama ekibinin akıllı telefonundan dahi yapılabilecektir.

Ayrıca unutmamak gerekir ki VRTURU içerikleri standart tanıtım içeriklerine göre daha fazla ilgi görmektedir. Dalyan Makina  VRTURU ile birlikte hem müşterilerine bir inovasyon deneyimi yaşatırken hemde kurumsal alanlarını müşterilerine hiç bir ayrıntıyı gizlemeden şeffaf olarak tanıtma fırsatı bulacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU