Google  My Business Nedir ?

 

Dünyanın en değerli markasının bu yıl Google olması ekonomik değerlerin digitale evrimleştiği bir yüzyılda yaşadığımızın belki de en büyük kanıtı.

Artık şirketler her geçen gün dijital dünyada yer almak için birbiriyle yarışıyor.

Google Earth ile geçmişte yuvarlak mı diye tartışılan bir dünyanın şuan herhangi bir noktasını görüntülemek parmaklarınızın ucunda..

Google Maps ile yer sorma derdi de ortadan kalktığına göre tüketiciler için artık dünyanın herhangi bir yerine seyahat etmek  dünyanın en çok kullanılan arama motoruna birkaç tıklamayla mümkün…

 

İşletme olarak bütün dünyanın görüntüsünü hatta uzayın ,Mars ‘ı, Ay ‘ın bir kısmını dijital dünyaya taşıma şansı aşırı maliyetli olsa da bunu hali hazırda yapmış Google dan neden faydalanmayasınız?

 

Sanal dünyaya bağlanan herkese açık bu olanakların işletmeler için fırsata dönüştürülmesi noktasında  VR TURU olarak görselliğinizi günümüzün popüler teknolojilerinden  Google Street View onaylı 360 derece sanal gerçeklik fotoğraflarıyla birleştirerek müşterinize gerçekçi bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. 

 

Sadece Google da arama yapıldığında bile sağ üst köşede daha firmanıza ayak basmadan potansiyel müşterileriniz firmanız hakkında bir çok bilgiye müşteri deneyimleri ile birlikte sahip olacaklar. .

 

 

İşletmenize Google’da herkese açık bir kimlik ve varlık kazandırarak Google Business uygulamasının profesyonel şekilde oluşturulması noktasında yanınızdayız. Müşteriler ürünlerinizin ,işletmenizin, personellerinizin fotoğraflarını inceleyebilir; çalışma saatlerinizi  ve iletişim bilgilerinizi öğrenebilirler bu interaktif kartvizitte müşteri yorumlarına ve puanlandırmaları da unutulmamış elbette.  Okuduklarınızı görünür kılmak adına referansımıza buyrun—>>>> Google Arama’da, Google Haritalar‘da  ve VRTURU farkıyla 

VR TURU, müşterilerin sizi her zaman ve her yerde bulmalarına yardımcı olur.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU