360 Derece Fotoğrafların Artıları

360 derece fotoğraf müşterilerinizin ürün veya hizmet hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarına olanak tanımaktadır. Dijital çağda saat sınırlaması olmadan daha çok müşteriye verdiğiniz hizmeti veya  sunduğunuz ürünü düşük maliyetle kolayca buluşturabilirsiniz. Dijital çağ pazarlama stratejilerinin de dijitalleşmesini gerektirmeye başlamıştır, her değişim yıkımla birlikte fırsatlarda doğurmakta müşterilerinizin seçimlerine etkili ve doğru tanıtımlarla yön verebilmek sizin elinizde…

 

360 Derece fotoğraf örnekleri ve yararlanabileceğiniz bazı iş alanlarını sıralayacak olursak:

 

 

 Turizm tesislerinin tanıtımında, Düğün Salonlarında

Turizm sektörü basit anlamda ilk önce göze hitap etmelidir ve hizmet kalitesinin yüksek olması müşteriler tarafından tercih sebebi olduğunu düşünürsek sizin için pazarlama öncelikle göze hitap eden ve kalitenizi yansıtan bir pazarlama stratejisine ihtiyacınız olacaktır. Otelinizin , veya düğün salonunuzun tanıtımında 360 derece fotoğraf kullanmanızın pazarlamanızı kolaylaştıracağı gayet açık.

 

 

 

 Müzelerde veya sanat sergilerinde

Bu alanlarda 360 derece fotoğraf video ve benzeri uygulamaların kullanıldığı örnekleri görmek günümüzde mümkündür.

 

 

 

 

 

İnşaat mimari alanlarında ve emlak sitelerinde

 

 

 

 

                     

Eğlence sektöründe  sunumlarda

 

 

 

 

Blogumuzda da bahsettiğimiz gibi bir çok sektörde ve iş alanında kullanılabilir olması düşük maliyeti ve içeriği bakımından ortam veya ürün hakkında zengin bir içerikle 360 derece fotoğraf sizlerin işleriniz için oldukça etkili bir pazarlama aracı olmaktadır. Teknoloji her gün işletmeler için yeni fırsatlar sunmakla birlikte bu gelişmeleri takip eden işletmeler rakiplerine göre oldukça avantajlı duruma geçeceklerdir.

Bu alanda ve diğer alanlarda yaptığımız çalışmalar için youtube hesabımızı inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU