İnşaat ve Mimari için  VR TURU Artırılmış Gerçeklik Çözümü

VR TURU ‘nun inşaat ve mimari alanındaki yeni artırılmış gerçeklik çözümü hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Artırılmış gerçeklik teknolojileri giderek ilgi çeken farklı uygulamalar ile bir çok farklı probleme çözüm getirebilen yeni bir teknoloji.  Ülkemizde gerek göç gerekse genç nüfusun artışı sebebi ile her yıl yeni konut ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bu itici güçle birlikte ülkemizdeki inşaat sektörü diğer bir çok ülkeye göre gelişmiş durumdadır.

Fakat inşaat ve mimari alanındaki projeler yüksek ölçekte finansmanla hayata geçirilmektedir. Bu finansman ihtiyacı inşaat projelerinin hızlı olarak bitirilmesi ve mümkün olan en kısa sürede müşterilere tarafından satın alınması gerekliliğini beraberinde getirmektedir. Özetle bir proje ne kadar erken satılabilirse o kadar karlı hale gelmektedir. Bu amaçla projenin tanıtımı için inşaat şirketleri 3 boyutlu proje çizimlerinden katalog ,fotoğraf , video gibi basit seviyede medya araçlarına başvurmaktadır.

VR TURU olarak Yeni Nesil Medya araçlarından olan artırılmış gerçeklik teknolojisi ile bu ihtiyaca inovatif çözüm üretebilmekteyiz. Aşağıda paylaştığımız YouTube videosunda fütüristik bir mimari tasarımın artırılmış gerçeklik teknolojisi ile nasıl VR TURU tarafından canlandırıldığını konu eden bir video paylaşıyoruz.

 

Ayrıntılı bilgi için web sitemizin iletişim bölümüden dilediğiniz iletişim aracını seçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. VR TURU ile projelerinizde fark yaratın hızlı satın kar edin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU