Drone Çekimi ve Havadan Görüntüleme Servisimiz

Drone çekimleri ve havadan görüntüleme alanında da faaliyet gösteren VR TURU servisimiz farklı alanlarda gerek endüstriyel gerekse tanıtım amaçlı ticari lisanslı  pilotları ile  havadan çekim ve görüntüleme hizmeti vermektedir.

Gerek verdiğimiz servisin maliyetlerini müşterilerimiz için optimize etmek gerekse hızlı servis verebilmek amacı ile VR TURU yayılmacı bir şirket politikası izlemektedir. Şuan için VR TURU ‘nun bulunduğu lokasyonlar ;

Drone İstanbul

Drone Ankara

Drone Çorum

Drone Muğla ve proje bütçesine göre bütün Türkiye’ye hizmet verilmektedir.

Havadan çekim ve görüntüleme servisimizin içeriği konusunda biraz bilgi verelim istiyoruz.

Havadan Fotoğraf : VR TURU tarafından çekilen havadan bir kaç fotoğrafı sizinle yukarıda paylaşmıştık. VR TURU yeni medya servisi için fotoğraf  standartların ötesinde daha fazla alanı bir küresel fotoğrafa sığdırmamıza ne dersiniz. Nasıl mı ? Endüstriyel referanslarımızdan olan Çorum Organize Sanayi Bölgesi ( ÇOSB ) ‘den küresel bir fotoğraf paylaşıyoruz. Bu fotoğraf Google Maps‘e entegre edilmiş havadan küresel bir fotoğraftır. Fotoğrafın üstüne gelip mouse yardımı ile sağa sola aşağı yukarı hakeret ettirebilirsiniz.

Havadan 360 Fotoğraf ( google haritalara entegre ) 

Havadan Video : Bu alanda havadan video çekip bu çekilen videoları işleyip , montaj ve tasarımlarını yapıyoruz. Çekimlerinde droneda kullandığımız İstikbal Kerman Mobilya’nın kullanıcı deneyimine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.  Yada bir drone selfie ile ekibinizi ve ekibinizin bulunduğu ortamı kayıt altına alabiliriz. Medya sponsoru olduğumuz 6. Fethiye Klasik Müzik festivalinde Saygun Quartet adlı grubun bu alandaki örneğine bir göz atın isterseniz !

Havadan videolarla inşaat projeleri için aylık hak ediş kontrolü yaptığımızı biliyor muydunuz ? Çakır İnşaat tarafından yapılan Stadyum İnşaatı’nın aylık hak ediş takipleri için havadan derlediğimiz endüstriyel videoyu aşağıda paylaşıyoruz. Bu örnek çalışma hakkında daha fazla bilgi isterseniz burdan ulaşabilirsiniz.

Bunlar sizler için havadan yapabildiklerimizin sadece bir kaçı! Havadan haritalama ve 3 boyutlu modelleme servisi verebiliyoruz. Yada geliştirdiğimiz havadan haritaları sizler için artırılmış gerçeklikle(Augmented Reality) canlandırabiliyoruz.

Havadan görüntüleme ve analiz adına ihtiyacınızı tespit edelim, projelendirelim ve maliyet avantajlı çözümler sunalım iletişim bilgilerimizden bize doğrudan ulaşın. Daha fazla içerik için Facebook ve YouTube sayfalarımızı ziyaret edin…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Fahrettin Albayrak

    Elinize sağlık gençler. Çok beğendim.
    Başarılar dilerim.

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU