GOOGLE İŞLETMEM

VR TURU ekibi olarak daha önceden yazdığımız bloglarımızda gelişen teknoloji ve işletmelere olan faydalarından ve öneminden bahsettik. Sizlerinde artık bizlerle aynı düşüncede olduğunuzu varsayarak blog konumuz olan GOOGLE İŞLETMEM hakkında konuşalım. Google artık dünyanın en değerli markalarından bir tanesi ve buda günümüzün teknolojiyle iç içe olduğunun bir göstergesidir.

Google işletmemin faydalarını genel anlamda başlıklarla inceleyecek olursak :

  • BİLGİLERİNİZİ YÖNETİN : Google kullanıcılarının işletmenizi aradıklarında gördükleri bilgileri veya sunduğunuz ürün ve hizmetleri yönetin. Google işletmem’deki bilgilerini doğrulayan işletmelerin tüketiciler tarafından saygın bulunma olasılığı iki kat daha fazladır. Kullanıcılar sizi bulduğunda, çalışma saatleriniz, web siteniz ve açık adresiniz gibi bilgilere erişebildiklerinden emin olun. İşletme bilgileri olarak ürünlerinizi, hizmetlerinizi listelemenizde yine Google İşletmemle mümkün.

 

  • MÜŞTERİ ETKİLEŞİMİ :Müşterilerinizden gelen yorumları okuyun ve yanıtlayın. Ayrıca, neler yaptığınızı gösteren fotoğraflar yayınlayın. Girişlerine fotoğraf ekleyen işletmeler, eklemeyen işletmelere göre, Google Haritalar’da %42 daha fazla yol tarifi isteği ve web sitelerine %35 daha fazla tıklama almaktadır. İşletmenizin sitesi ne kadar aktif ve zengin içerikli olursa şüphesiz sizler için daha etkili bir ulaşım aracı olacaktır.Kimi müşteriler gelmeden görmek ister işletmenizin fotoğraflarınıda yönetebilir, dilerseniz Google Street View güvenilir rozetine sahip  bir profesyonel  kiralayarak küresel fotoğraflarla VR TURU ( Sanal Tur ) hizmeti alabilirsiniz ( VR TURU olarak biz Google Street View Güvenilir rozetine sahibiz. )

 

  • MÜŞTERİLERİNİZİ TAKİP EDİN : Müşterilerin işletmenizi nasıl aradığına ve nereden arama yaptığına ilişkin bilgilere ulaşın. Kaç kullanıcının doğrudan Arama ve Haritalar’daki yerel arama sonuçlarında görüntülenen telefon numarası üzerinden işletmenizi aradığı gibi bilgilere de erişebilirsiniz. Ayrıca, hazır olduğunuzda, faaliyetlerinizi tanıtmak için sorunsuz şekilde AdWords Express kampanyaları oluşturabilir ve kampanyalarınızın performansını izleyebilirsiniz. Böylece daha çok müşteriyle ilişkiye gecebilmek için kendinize bir yol haritası çizerek önceden yaptığınız hataları dışardan bir gözle görmek gibi birr fırsat elde edersiniz.

         

          Haritalara Eklenmenin Faydaları

  • Potansiye Yeni Müşterileriniz Olur.
  • Akıllı Telefonlar Sayesinde Kolay Bulunabilme.
  • İşiniz İle Alakalı Aramalarda Yer Alabilme İmkanı.
  • Adres Tarifi Yapmanıza Gerek Kalmaz.
  • İşletme Adres,Telefon,Web Siteniz ve Resimleriniz Sergilenir.
  • İşletmenize En Yakın Müşterilere Erişim İmkanı.
  • Tüm Navigasyon Cihazlarına Kayıt İmkanı.
  • İşletmenizi Rakiplerinize Karşın Her Alanda Yukarıya Taşırsınız.

VR TURU olarak teknoloji alanında sizlere google işletmem ve bir çok teknolojik alanda hizmet verebilmekteyiz . Teknoloji alanında yeniliklerden uzak kalmamanız için sizler için bloglarımız devam edecektir .

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU