Hızla gelişen ve değişen dünyada tanınmak isteyen işletmelerin en iyi dostu olarak inovasyon tutkusuyla yola çıkan VRTURU Google  Street View’un Güvenilir rozetini alarak yoluna devam ediyor…

Googe Street View Nedir?

Google Street View, cadde ve sokakların 360 derece görüntülenmesini, yol tarifi alınabilmesini sağlayan bir Google hizmetidir. Uygulamadan özellikle işletmeler faydalanmakta ve böylece potansiyel müşterilerine de güven vermektedirler.

Google haritalar hizmetinde cadde ve sokakların 360 derece küresel görüntülerini görebilmektesiniz. Bu aslında bir Google Street View hizmetidir. Kullanıcılar bu sayede sokaklarda sanal olarak gezinebilmekte, aradıkları yerleri bulabilmekte, meraklarını giderebilmektedirler. Sokaklarda ilerleyebilme imkanı da yine Google Street View’ın bir başka avantajıdır. Kullanıcılar kısıtlı bir alana bakmak zorunda kalmayıp yolun ilerisini de görebilmektedir.

Google  Street View Hizmetinden Yararlanan Başlıca Sektörler

  • Oteller
  • Restoranlar
  • Kafeler
  • İnşaat alanları
  • Turistik yapılar
  • Mağazalar
  • Kurumlar
  • Okullar

VR Turu olarak Street View’e yönelik 360 derece görüntüleme hizmeti vermekteyiz.

Bu alandaki çalışmalarımızla ilgili bir örneği de sizlerle paylaşmak istiyoruz; Çorum Organize Sanayi Bölgesi nin havadan 360 derece Street View örneğini buradan inceleyebilirsiniz.

Google, Street View hizmetini yaygınlaştırmak amacıyla kendi standartlarını sağlayan profesyonel hizmet sağlayıcılarına “Google Street View Güvenilir Rozeti” vermektedir. Biz de Google Street View Güvenilir Rozeti’ne sahip işletmeler arasında yerimizi almış bulunmaktayız.

   Street View farkını sanal gerçeklik biçiminde paylaşmanızı sağlayan olanaklarla işletmenizi komşularınıza , arkadaşlarınıza , potansiyel müşterilerinize, kendi ilinize, kendi ülkenize, dünyaya gururla tanıtmanız için sizi bekliyoruz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU