Havadan 360 Derece Sanal Gerçeklik Fotoğrafları

Havadan 360 derece Sanal Gerçeklik fotoğrafları da üretebiliyoruz. Ekibimiz bünyesinde bulunan ticari lisanslı drone pilotumuz havadan görüntülemek istediğiniz alanı sizin için havadan 360 derece sanal gerçeklik fotoğrafları ile tanıtmanıza yardımcı olabilir.

Neden Önemli ?

Havadan yapılan video ve fotoğraf çekimleri izleyicilerin daha fazla ilgisini çekmektedir.  Havadan 360 Derece Sanal Gerçeklik fotoğrafları ise hem havadan hemde 360 derece olması sebebi ile daha fazla ilgi görmekte tanıtacağınız alanı sosyal platformlarda daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamaktadır. Ürettiğimiz fotoğraflar Google Maps ve Facebook uyumlu olup gerek haritalarınıza gerekse facebook sayfanıza kolaylıkla yüklenebilir.

Kelebekler Vadisini Hiç Böyle Görmüş müydünüz ?

Örnek çalışma olarak Kelebekler Vadisini sizin için görüntüledik. Ülkemiz önemli doğa güzelliklerini barındıran nadir ülkelerden birisidir, belki daha önceden kelebekler vadisini ziyaret ettiniz fakat eminiz ki hiç bu şekilde görmemişsinizdir.

Fotoğrafın sağ alt köşesine tıklayarak tam ekran kelebekler vadisini 360 derece sanal gerçeklikle deneyimleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU