360 Derece VR Fotoğraflar ile

Otomobil Tanıtımı

VR TURU olarak otomobil tanıtımı yapacaksanız 360 derece sanal gerçeklik (VR) fotoğraflarla satışlarınızı arttırmanıza yardımcı olabiliriz. Otomobil tanıtımının ve satışının bir çok unsuru olduğunu biliyoruz. Bütçe, teknik özellikler, tasarım, garanti süresi, performans gibi bir çok unsur tüketicilerin satın alma kararlarını etkileyebilmektedir. Bu amaçla tüketicilerin daha fazla bilgi almak için otomobil bayilerine gidip teknik bilgi alıp ve test sürüşü yaptıklarına sıklıkla rastlanır.

Fakat değişen dünyamızda artık zaman herkes için gün geçtikçe daha kıymetli hale gelmektedir. Tüketiciler günümüzde araç özellikleri hakkında detaylı bilgiye üreticilerin web sayfalarından ulaşabilmektedir. Ayrıca otomobillerin dış tasarımlarını gerek trafiğe çıkmış araçlardan doğrudan görerek gerekse sanal dünyanın nimetlerinden faydalanarak, sosyal medya aracılığı ile ulaşabilmektedir.

VR TURU olarak bize göre otomobil tanıtımlarında en eksik kalan nokta araç içi tasarımların tüketiciyle buluşturulmasıdır. Bu alanda standart video ve fotoğraf günümüz teknolojisine göre geride kalmaktadır. VR TURU olarak biz bu ihtiyaca hızlı ve düşük maliyetli çözüm getirmek amacı ile 360 derece sanal gerçeklik (Virtual Reality)  fotoğraf ve video teknolojilerimizi otomobil bayilerine sunmaya karar verdik. Otomobil bayileri için geliştirdiğimiz özel paketler ile yakın zamanda araç içi tasarımlarını 360 derece fotoğraflarla görüntülüyor olacağız. Aşağıda bu amaçla çektiğimiz AUDI marka bir aracın iç tasarımını neredeyse bütün detayları ile sizlerle buluşturuyoruz. Bu fotoğrafı VR TURU olarak yeni medya sponsoru olduğumuz. 15. AUDI Göçek Yat Yarışları’nda demo amacı ile oluşturduk. Yeterli ayarları yapmaya fırsatımız pek olmadı. Ayrıca doğru ışığı beklemeye de zamanımız yoktu.

Aşağıda gördüğünüz fotoğraf VR TURU sitesine entegre edilmiş 360 derece sanal gerçeklik ( VR) bir fotoğraftır. Fotoğrafın üstüne mouse ile gelip sağa sola aşağı yukarı hareket ettirerek farklı açılardan görüntüleyebilirsiniz. Tüm Ekran için sağ alt köşedeki kutucuğu tıklamanız yeterli.

Peki Otomobil tanıtımları için ürettiğimiz 360 derece VR fotoğrafları nasıl kullacaksınız ? Otomobil tanıtımları için ürettiğimiz 360 derece VR fotoğraflar Facebook ‘a uyumlu olarak VR TURU tarafından işlenmektedir. Kurumunuzun facebook sayfasına rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Dilerseniz web sitenize entegrasyonu için biz ücretsiz destek olabiliriz. Dilerseniz Google haritalarda işletmenizin lokasyonuna yükleyebilirsiniz.

Otomobil tanıtımlarınız için 360 derece sanal gerçeklik fotoğrafını yeterli bulmadıysanız test sürüşlerinizi 360 derece sanal gerçeklik (VR) videoları ile kayıt altına alabiliriz.Biz VR TURU olarak yeni medya alanına yoğunlaşmış ve bu alanda Ar-Ge yapan Türkiye’deki sayılı servislerden biriyiz. Yeni Medya alanındaki mevcut birikimimiz ve yeni oluşan ihtiyaçlara bakış açımızla otomobil tanıtımlarınız için dijital ortamda en efektif yollarla sizi müşterilerinize ulaştırmayı hedefliyoruz.

Bize Ulaşın… Birlikte Hayal Edelim… Birlikte Gerçekleştirelim !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU