Yanlış duymadınız size özel tasarım instagram filtreleri  ( instagram efektleri ) . Instagram, kullanıcıların sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşabilmesine olanak tanıyan bir uygulamadır. 6 Ekim 2010 tarihinden itibaren hayatımızda olan Instagram, ilk dönemlerinden itibaren büyük ilgi çekmiş, her zaman oldukça fazla kullanıcı sayısına sahip olmuştur. Instagram efektleri de kullanıcılar tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Instagram kullanıcı sayısını her geçen gün artırırken kullanıcılarına çeşitlilik sunmayı da atlamamıştır. Öyle ki geliştiricileri uygulamaya sık sık yeni özellikler yüklemekte ve git gide uygulamayı daha istenir hale getirmeyi başarmışlardır.

 

Ağustos 2016’da kullanıcı tarafından silinmediği takdirde kendiliğinden 24 saat boyunca hikaye kısmında duran görüntüler ile Instagram, tıpkı Snapchat gibi “hikaye” özelliğine geçmiş oldu. Bu gelişme, kullanıcılar tarafından epey beğenildi ve aktif bir şekilde kullanılmaya başlandı. Snapchat ile Instagram rekabeti de böylece artmış oldu.

Instagram yeniliklerine tam gaz devam etti. Ufak tefek güncellemeler dışında yaptığı büyük bir hamle, “Instagram efektleri” oldu. Snapchat’ten sonra atılan bu adım da yine çok beğenildi. Efekt çeşitlerinin her gün artması ile daha eğlenceli, daha değişik kullanım sağlanabildi.

We Are Social tarafından yayımlanan 2019 raporunda 880 milyon Instagram kullanıcısı olduğu verileri paylaşılmıştı. Bu sayısının güncel halinin dünya çapında 1 milyar civarı olduğu tahmin edilmektedir.

Bu kadar çok kullanıcı sayısına sahip bir uygulamada yenilik yapmak zaten bir mecburiyet gibiydi. Son gelişmelere bakacak olursak da Instagram tarafından geliştirilen efektler haricinde kullanıcıların da efekt geliştirmeye başladığını görebiliriz.

Efektlerden en çok “Kaç Yaşında Gösteriyorum, Plappy Bird, Nasıl Biriyim, Bu İnsanın Sabra İhtiyacı Var” gibi hepimizin mutlaka birinde gördüğü veya kendimizin kullandıkları dikkat çekiyor.

Vr Turu Firmanıza Özel Instagram Efektleri Geliştiriyor!

Vr Turu olarak her zaman yeniliği, geliştirmeyi, teknolojiyi işlerimizde ön plana aldık. Instagram efektleri konusunda da gelişmeleri takip ettik ve gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Artık Vr Turu olarak bizler de Instagram’da size özel efektler oluşturuyoruz.

Şimdilik hazırladığımız efektleri incelemek için hepinizi Instagram profilimize davet ediyoruz. : VR Turu 

Vr Turu’nun kullanıcılara, şirketlere özel efektler geliştireceğinin müjdesini vermekten gurur duyuyoruz. Efektlerimiz ve firmanıza özel olarak hazırlamayı planladığımız efekt önerileri için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU