VR TURU olarak biz biliyoruz ki asıl ekonominin can damarı KOBİ’ler bunlar içerisinde orta,küçük hatta mikro işletmeler giriyor. Özellikle küçük ve mikro işletmeler neredeyse  sıfıra yakın bütçelerle pazarlama faaliyeti yürütmeye çalışıyor.

Biz VRTURU olarak bu durumun farkındayız fakat yine biliyoruz ki ülkemizdeki KOBİ’ler o devasa milyar liralık işletmelerden daha fazla ekonomiye değer üretiyorlar.

Özellikle  küçük ve mikro işletmeler kendi bilinirliklerini artırmak için yaptıkları işi daha iyi yapmak ve dedikodu gazetesi ile kulaktan kulağa yayılma yolunu tercih ediyor. Bunu yapamayanlar zaten bir kaç yıl içerisinde siliniyorlar.

Artan teknoloji kullanımı ve Türkiye’nin genç nüfusu Kobi’leride her geçen gün sosyal medyayı daha fazla kullanmaya yöneltiyor. Fakat işini iyi yapmaya çalışan KOBİ ‘ler bu faaliyetlere çok fazla vakit ayıramıyorlar.. Pazarlama bütçesinin neredeyse tamamını işletmesinin tabelasına yatıran KOBİ’lerimiz kısır döngü içerisine giriyor.

VR TURU olarak biz hayatın içindeyiz ve müşteri ihtiyaçlarını her geçen gün analiz ediyoruz. Sadece müşterilerimizin ihtiyaçlarını değil müşterilerimizin müşterilerinin de tercihlerini analiz ediyoruz.

Çok yakında VR TURU KOBİ’ler için Facebook ve Google’da kobi müşterilerimizi rakiplerinden bir adım öne çıkaracak bir KOBİ paketi ile geliyor.

KOBİ VR TURU paketi mikro işletmelerin dahi faydalanabileceği kadar hesaplı ve faydalı bir paket olacak.

2017 Temmuz ayı içerisinde tanıtacağımız KOBİ paketi ile KOBİ’lere küçükte olsa bir destekte bizden gelecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU