VR TURU için aslında bir çok sebep var , bu makalemizde neden VR TURU ‘nun cevaplarını vermeye çalışacağız. Genellikle bir mekanı(alanı) , olayı yada manzarayı aktarmak için standart olarak fotoğraf ve video kullanılır fakat standart video ve fotoğraflar belirli bir kadrajdan görüntüleme yapar ve çeşitli tekniklerle manipülasyona açıktır.  Aşağıda gördüğünüz fotoğraf perspektif yanılmasına iyi bir örnek sayılabilir. Ayrıca gelişen görüntü işleme teknikleri ile fotoğraf ve videolar bir mekanı, olayı yada manzarayı olduğundan rahatlıkla çok farklı gösterebilir.

Bir otel seçerken hepimiz rezervasyon yaptırmadan önce otelin fotoğraflarına bakma gereği duyarız ama bir çoğumuz biliriz ki aslında bu fotoğraflar gerçeği tam anlamıyla yansıtmazlar. Otele gidince gerçekler ile rezervasyon öncesi gerçekler(!) iki resim arasındaki farkı bulun bilmecesi içine sürükler insanı… Komedi filmlerini aratmayan parodilere sık sık konu olan arkadaşlık sitelerinden tanışan kişilerin fotoğraflardaki kişilerle gerçek hayatın zaman zaman azizliğine uğramaları ise trajikomik bir örnek olarak zihinlerde yer etmiştir:))

 

 

İşte VR TURU ‘da tam bu zaman devreye giriyor , VR TURU yarattığı içeriklerle deneyimleyenlere her açıdan görüş imkanı sağlamaktadır.  Tertemiz tam mesai işler görünen fakat gerçekte eksikleri olan bir fabrikayı standart video ve fotoğraflardan anlayamayabilirsiniz fakat VR TURU ile her açıdan gözlemleyebilmenin rahatlığı ve titizliğini yaşarsınız.

VR TURU ‘nu deneyimleyenler hem ayrı bir tecrübe yaşarlar hemde alanı ,olayı yada manzarayı hiç bulunmadıkları halde ordaymışçasına tecrübe ederler. VR TURU içerikleri ile daha fazla insana ulaşırken hem güven hemde prestij kazanırsınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU