VR TURU – 360 Derece Sanal Gerçeklik Turu hakkında bilgi vermeden önce sanal gerçekliğin tarihçesi hakkında kısaca bilgi vermek istiyoruz.

Virtual Reality ( Sanal Gerçeklik) ‘in icadı aslında eskilere dayanmakta, ilk sanal gerçeklik gözlüğünün icadı ise 1960. (bknz) 57 senelik teknoloji bilgisayarların günümüzdeki kadar güçlü olmadığı bir zamanda ortaya çıkmış; oyunların sınırlı olması, VR Video ve VR fotoğrafları  görüntüleyecek platformların yaygın olmaması yaygınlaşmasına olanak sağlamamıştır. Günümüzde akıllı telefonların ve bilgisayarların bu işlevi yerine getirmesiyle birlikte hızlı şekilde yaygınlaşmakta.

VR TURU servisimizle  360 Derece Sanal Gerçeklik Videoları ve Fotoğrafları üretiyoruz.  VR TURU içerikleri ile ilgili alana her açıdan  gözatabildiğiniz videoları sanki ordaymış gibi deneyimleyebilirsiniz.

Ayrıca ekibimiz bünyesindeki  ticari lisanslı drone pilotu ile VR Fotolarını havadan çekmemiz mümkün oluyor.  Üretilen içerikler Facebook, Google ve Youtube’un bu alanlara yaptığı yatırımlar ile VR Foto ve VR Videolarını izlemeniz ve paylaşmanız dünyaya açılmanız mümkün olabilmekte.

Kafalardaki soru işaretlerinden biri de  Sanal Gerçeklik Gözlüğünün gerekli olup olmadığı üzerine, İlgili platformlarda  VR TURU içeriklerini gözlüksüz de görüntülemeniz mümkün fakat daha iyi tecrübe edebilmek için kullanmakta fayda var.

İçeriklerimizden bazıları Facebook , Youtube ve Google dan  ulaşabilirsiniz, iyi seyirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU