Instagram 360 Derece Fotoğraf

Ev ilanlarından ürün tanıtımına, mekan tanıtımından fotoğraf çekimine birçok yerde karşımıza 360 derece fotoğrafların çıktığını görmüşsünüzdür.

Bu fotoğraflar bizlere onları hareket ettirebilme, istediğimiz yere odaklanıp ilerleyebilme ve detaylı olarak inceleyebilme fırsatı sunmaktadır. Kontrolün bizde olduğu 360 derece fotoğraflar ile değişik görüntüler kaydetme şansımız da artmıştır. Burada önemli olan fotoğrafın doğru formatta çekilmiş olmasıdır. Aksi takdirde bozulmalar, kaymalar ve net olmayan görüntüler ortaya çıkacaktır. Dolayısıyla 360 derece fotoğrafın niteliği dışına çıkılacaktır.

360 derece fotoğraf için sanal marketlerde uygulamalar veya birçok yerde satılan 360 derece kameralar bulunmaktadır. Fakat görüntülerin işin ehli olanlar tarafından işlenmesi faydalı olacaktır. Burada VR Turu olarak geliştirdiğimiz 360 derece fotoğraf çekimi hizmetimizle yanınızda olduğumuzu belirtmekten mutluluk duyarız.

Instagram 360 Derece Fotoğrafı Destekler mi ?

360 Fotoğraflar farklı kullanıcı deneyimi sağladığı için her geçen gün önemini artırmaktadır. Söz konusu fotoğraflar son zamanlarda oldukça ilgi de çekmektedirler. Dolayısıyla milyonlarca kişi tarafından kullanılan fotoğraf ve video platformu Instagram’ın 360 derece fotoğraf uygulaması ile ilgili tutumu merak konusu olmaktadır.Farklı platformlar 360 fotoğrafların görüntülenmesine olanak vermektedir. Peki Instagram 360 derece fotoğraf destekler mi ? Bu sorunun cevabı teknik olarak: HAYIR !

VRTURU’nun Instagram 360 Derece Fotoğraf Çözümü

Gelişen fotoğraf işleme teknikleri ile 360 derece fotoğrafların özel tekniklerle işlenmesi ile benzer deneyimi biz VRTURU olarak müşterilerimize ve takipçilerimize farklı bir deneyim sunabiliyoruz. Ürettiğimiz 360 derece Instagram’ın karesel formatına göre özel olarak işleyip farklı açılardan daha önceden hiç görmediğiniz deneyimler sunabiliyoruz. Bu alanda sizlerle ürettiğimiz içeriklerden bazı deneyimlerimizi paylaşıyoruz !

 

 

 

 

Bunlar Fotoğraf ! Peki 360 Derece Videolar ?

360 derece fotoğraf gibi 360 derece videolar da görülmektedir. Burada yapılan önceden çekilmiş 360 derece fotoğrafların derlenmesidir. VRTURU olarak Instagram uyumlu 360 derece videolar için de çözüm üretebiliyoruz. Ürettiğimiz 360 derece VRTURU fotoğraflarını derleme yolu ile Instagram’a özel videolara çevirebiliyoruz ! Bu konuyu ayrıca bir blog yazısında sizlerle paylaşıyor olacağız Instagram hesabımıza göz atarsanız farklı bir çok örneği görebilirsiniz !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Customessaywriting

    I have never been able to aford a iPhone the phone Im using a out of date lg phone touch that is broken and hardly works I get bullied and picked on for this please consider,me for this giveaway I followed all rules💜 pastel_unicorn_ink Instagram

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU