IVRPA Nedir ?

Uluslararası Sanal Gerçeklik Fotoğrafçıları Derneği ( IVRPA ) bu alanda faaliyet gösteren profesyonelleri ( fotoğrafçılar, yazılımcılar, donanım geliştiriciler , web geliştiriciler, tasarımcılar, sanatçılar )  bir araya getirmek üzere kurulmuş bir dernektir. IVRPA’nın ana misyonu Sanal Gerçeklik 360 derece panoramik fotoğraf ,VR ( Sanal Gerçeklik ) ve bunlarla alakalı alanları desteklemektir.

 

IVRPA 1998 ‘de Amerika’nın Kalifornia  eyaletinde kurulmuş olup ilk kuruluşunda adı IQTVRA ( The International QuickTimeVR Association) olmuştur. 2004 ‘de bu isim teknolojideki gelişmeler ile birlikte IVRPA olarak değişmiştir.

VRTURU Neden IVRPA’ya Üye Oldu ?

Biz VR TURU olarak K-inovasyon adlı açık inovasyon şirketinin geliştirdiği bir servisiz. Gelişen teknolojik trendleri takip etmek bu alanda Ar-Ge yapmak ve inovasyon yolu ile değer üretmek VR TURU ‘nın genlerinde var. Bu alanda bizden daha fazla tecrübeye sahip profesyonellerle iletişime geçmek , yazılım ve donanım geliştiricileri ile ilişki kurmak ve bu alandaki bilgi birikimini kısmende olsa içselleştirmek istiyoruz. Bu sayede ülkemizde verdiğimiz hizmetin kalitesini ve inovasyon kapasitesini artırmak asıl nedenimiz.

 

 Ne Faydası Var ?

Bize göre VR  (Sanal Gerçeklik ve alakalı alanlar )  yeni teknolojilerin gelişimi ile birlikte halen hızlı şekilde gelişme göstermekte ve Yeni Medya alanında önemli bir yer tutmaktadır. Şirketlerin medya ihtiyaçlarının artmakta olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Yeni Medya alanındaki gelişmelerinde şirketlerin bu alanda rakiplerinden bir adım öne çıkmasını hızlandırmakta ve VRTURU müşterilerinin rakiplerinden bir adım öne geçmesini sağlamaktadır. Rekabete pozitif etkisinin yanında yeni bir servis olmamıza rağmen VRTURU müşterilerinin yeni medya alanına aldıkları hizmetlerle birlikte bazı müşterilerimizin ihracatlarına küçükte olsa etki sağladığımız hikayelere artık şahit oluyoruz.

İşini iyi yapan şirketlerin VRTURU hizmetleri ile rakiplerinin bir adım öne geçmesi ,dolaylı olarak ülke ihracatına pozitif etki sağlaması bizim için yeterli bir motivasyon unsuru olmaya devam ediyor !

Kısaca IVRPA nedir ? VRTURU olarak biz IVRPA’ya neden üye olduk sizlere anlatmaya çalıştık . Kurulduğumuz ilk günkü motivasyonumuzla biz yolumuza devam ediyor ve işimize önem veriyoruz. Bizimle çalışan müşterilerimiz de işlerine önem veren ve yarışta bir adım öne geçmek isteyenler oluyor !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU