Google Street View Nedir? 

Google Street View hizmeti işletmenizi VR TURU’ nu ( Sanal Turunu ) Google haritalar platformunda yapabileceğiniz bir Google hizmeti. 360 derece küresel fotoğrafların çekilmesi, derlenmesi, yüklenmesi ve bağlatılarının uygun şekilde oluşturup işletmenin benim işletmem sayfasına yüklenmesini içeren bir servis. İşletmenizin bulunulurluğunu artıran Google Street View hizmeti aynı zamanda daha fazla ziyaret almanızı sağlayabilen, potansiyel müşterilerinizin işletmenize gelmeden önce fikir sahibi olmasını sağlayan bir servistir.

Yukarıda paylaştığımız Street View örneği Çorum ilindeki mobilya sektörünün rotasını belirleyen şirketlerden İstikbal Kerman Mobilya’nın bir mağazasına ait. Sizlerle konuyla ilgili bazı Google istatistikleri paylaşmak istiyoruz;

  • Tüketiciler işletmeler için yaptıkları aramaların %44’ünde haritalarla ilgili ürünleri kullanıyor.
  • Ortalama olarak bu yer aramalarının %41’i aranan yerlerin ziyaret edilmesiyle sonuçlanıyor.
  • Fotoğraflı ve sanal turlu girişlerin ilgi uyandırma olasılığı ise iki kat daha yüksek.

 

Bu araştırmanın ayrıntılarına paylaştığımız bağlantıdan erişebilirsiniz.

Google Street View 360 derece panoramik fotoğraflarla müşterileriniz Google Street View’da yolları, caddeleri veya otoyolları nasıl geziyorsa iş yerinizi de aynı şekilde gezebilir. Potansiyel müşterilerinizin işletmenizdeymiş gibi içeride gezmesi, hizmetlerinizin analizini yapmasını ve sizin hakkınızda karar vermesini kolaylaştıracaktır. Sonuç olarak haftanın her günü her saati müşterileriniz işletmenize gelip sizin hakkınızda, sunduğunuz hizmet hakkında bilgi sahibi olamayacağı aşikar. Eski bir siteniz varsa ve teknolojiyi gerektiği gibi kullanmıyorsanız siteniz müşterileriniz için sadece düz yazılardan ibaret bir site olarak kalmasındansa yenilikçi ve müşteriye güven veren şeffaf bir sitenizin olması müşterinin vereceği kararı olumlu etkileyecektir.

 

Peki İşletmeniz için Google Street View Hizmetini Nasıl Alırsınız?

Bu hizmeti almanın çeşitli yolları olmasına rağmen en güvenilir yol Google Street View güvenilir rozetine sahip bir profesyonel kiralamanızı öneririz. Peki bu profesyonellere nasıl ulaşabilirsiniz.

 

 

Google’ın işletmeniz için Google Street View Güvenilir rozetine sahip profesyonelleri listelediği bir bölüm bulunuyor. Bu listeye burdan ulaşabilirsiniz.  Lokasyonunuza göre arama yapabileceğiniz listede ajanslar, şirketler ve freelance fotoğrafçılara ulaşabilirsiniz. Uygun bir profesyonel kiraladıktan sonra aslında yapmanız gereken fazla bir şey kalmıyor. Zaman içerisinde işletmenizi ziyaret edecek müşterilerle nasıl ilgileneceğinizi düşünmeye başlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU