Yeni Çorum Stadyum’ u Bitmeden Nasıl Doldu?

Yanlış duymadınız 15.000 kişi kapasiteli yeni Çorum Stadyum’u inşaatı henüz bitmeden 20.000 ‘den fazla kişi tarafından izlendi. VRTURU olarak endüstriyel görüntüleme servisi veriyoruz ve çatı şirketimiz “K-inovasyon”  tarafında sonuç veren Ar-Ge çalışmaları doğrultusunda VR(Sanal Gerçeklik), AR(Artırılmış Gerçeklik) ve Havadan Görüntüleme(Hava Çekimi) alanlarında kısa süre içerisinde özel çözümler sunabilir hale geldik.

Neden Endüstriyel Görüntüleme?

Yeni Çorum Stadyum’unun inşaası Çakır İnşaat tarafından devam etmektedir. Temmuz 2019 itibarı ile %90’dan fazlası tamamlanan inşaat projesinde gerek projenin merkeze raporlanması gerekse gelişmelerin daha rahat takip edilip planlanması amacı ile projeyi 1 yıldır aylık olarak görüntülemekteyiz. İlk kez bu kadar kapsamlı havadan görüntüleme servisi alan Çakır İnşaat da izleyiciler de servisimizden memnun kaldı.

İzleyicilere Nasıl Ulaştık?

Her ay işimizi tamamladıktan sonra meraklıları ile paylaşmak amacı ile videolar derleyip Youtube Kanalımıza yükledik. Bu süre zarfında stadyum inşaatlarını ve futbolu takip eden özel bir kitle olduğunu fark ettik! Youtube vasıtası ile farklı forumlara yayılan videolarımız başta Türkiye olmak üzere Almanya, Fransa, Hollanda, Rusya, Azerbeycan gibi ülkelerden de izleyicilerle buluştu.

Endüstriyel görüntülemesini gerçekleştirdiğimiz Yeni Çorum Stadyumu inşaatı projesi, ülkemizde yapılan diğer stadyum inşaat projeleri incelediğinde Türkiye’de yapım sürecinde en çok izlenen ve takip edilen proje haline geldi. Proje kapsamında üretilen video içeriklerini sizler için tek bir bağlantı altına topladık >> burdan ulaşabilirsiniz.

Çorum ilindeki en büyük inşaat projesinin çözüm ortağı olunca tabii ki VRTURU ekibi olarak bu kadar ile kalmadık. Hizmet verdiğimiz süre zarfında Sanal Gerçeklik ve Artılmış Gerçeklik alanında çeşitli uygulamalar gerçekleştirdik. Yeni anlaşma imzaladığımız artırılmış gerçeklik içerik platformu uygulaması olan CXOCARD ile Çakır İnşaatı artırılmış gerçeklik ile tanıştırdık. Aynı zamanda yaptığımız VRTURU (Sanal Tur) demosunu onaylayan Çakır İnşaat ile proje bitiminde VRTURU gerçekleştirmek üzere anlaşma yaptık.

Sadece endüstriyel havadan görüntüleme diye başladığımız Çakır İnşaat tarafından yürütülen Yeni Çorum Stadyum’u inşaatı projesi farklı medya teknolojileri ile Türkiye’nin en kapsamlı görüntülenen projesi olmaya aday ve stadyum bitmeden doldu!

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU