CxocARd ile Reseller Anlaşması İmzaladık!

CXOCARD bulut tabanlı içerik yönetim sistemi ile artırılmış gerçeklik alanında servis alabileceğiniz dünyadaki 10 uygulamadan bir tanesi. Snapchat gibi büyük oyuncuların yer aldığı rekabet ortamında video içerikler ile kartvizit, katalog, broşür, billboard gibi alanlara yoğunlaşıp rekabetten sıyrılan ve farklı bir kulvarda yoluna devam CxocARd ile VRTURU olarak anlaşma imzaladık! CxocARd’ ın Youtube kanalından seçtiğimiz bazı videolar:

CxocARd’ IN FAKLI KULLANIM ALANLARI:

Ürün Kutuları İçin CxocARd

Bir ürün piyasaya sürüyorsunuz diyelim, ürüne olduğu kadar kutusu için de ciddi kaynak harcadınız ve ürününüze güveniyorsunuz. Biz ürün kutularınızı hızlı ve makul fiyatlara konuşturabiliyoruz! Nasıl mı? Aşağıda paylaştığımız videoyu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Kartvizitler için CxocARd

Üstüne titrediğiniz bir işiniz var ve gerçekten işinizi hakkı ile yapıyorsunuz. Muhtemelen bir kartvizitiniz de vardır değil mi ? Satış ve pazarlama faaliyetlerinde işinizi anlatmak için kurumsal tanıtım videonuz da var. Peki bu videoyu kartvizitinizeden oynatmaya ne dersiniz? Herkese açık olanCxocARd uygulamasını müşterilerinizde indirebilir ve sizin kartvizitinizden videonuzu daha sonrada izleyebilir!

Artık kartvizitiniz sizi anlatmaya başladı! Muhtemelen müşteriniz ilk kez artırılmış gerçeklik deneyimini tecrübe etti. Tüm dikkatleri üzerinize çektiniz! İşinize de güveniyorsunuz geriye sadece anlaşma yapmak kaldı!

Bu arada eğer kurumsal tanıtım videonuz yoksa VRTURU olarak videonuzu hazırlayabiliriz.

Peki Diğer Uygulama Alanları ve Fiyatlar Nelerdir ?

CXOCARD’in uygulama alanı o kadar geniş ki dilerseniz açık hava reklam tasarımlarınızdan dilerseniz kataloglarınız herhangi bir yüzeyinden artırılmış gerçeklik deneyimini müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. Siz yeter ki hayal edin! Gizlilik sebebi ile şuan adını açıklayamasak da dünyanın önde gelen bir un değirmen makinası üreticisi ile ürettiği makinalar üzerinden bakım onarım videolarının artırılmış gerçeklik teknolojisi ile müşterilerine yüksek gizlilik ve kolaylıkla ulaşması için bir proje yürütüyoruz.

Liste fiyatlarımızı burada gizlilik sebebi ile yayınlayamasak da fiyatlarımız nerdeyse cep telefonu faturanız kadar (Nasıl bir paket kullanıyorsunuz bilemiyoruz ama belki daha da ucuz olabilir :))

VRTURU Ar-Ge’si

Biz VRTURU olarak AR ( Artırılmış Gerçeklik ) alanında araştırma geliştirme faaliyetleride yürütüyoruz. Bizim çözümlerimiz daha çok kuruma özel terzi usulu çözümler. Maliyetlerimiz bu sebeple yüksek olsa da hem Android hem IOS platformları için çözüm üretebilecek kapasiteye sahibiz. CxocARd ile artırılmış gerçeklik ihtiyaçlarınıza çözüm getiremezsek VRTURU terzi usulu çözümleri ile çözüm üretmemiz mümkün! Geçmişte hazıladığımız bazı çalışmalara burdan ulaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU