VRTURU Instagram Botu ( I-Bot ) Nedir? Geliştirdiğimiz Instagram Botu aslında hesabınızda sizin yaptığınız bazı işlemlerin bilgisayarlar tarafından otomatik olarak yapılmasını sağlayan bir tür program. VRTURU I-Bot olarak adlandırdığımız ilk stabil versiyon olan beta sürümünü aylardır bazı hesaplarda test ediyoruz. Aldığımız olumlu sonuçlar sebebi ile programın beta versiyonunu daha da yaymaya karar verdik. Çatı şirketimiz K-inovasyon’ un mühendisleri tarafından hazırlanan I-Bot çok basit bir işlemi yerine getiriyor ve tamamen organik.

 

 

VRTURU Instagram Botu I-Bot Ne Yapıyor?

VRTURU Instagram Botu I-Bot çok basit bir işlevi yerine getiriyor. Sizin hesabınızdan postları(gönderileri),  like (beğeni) yapıyor. ”Bunu ben de yaparım. Ne var bunda?” diyenleri duyar gibiyim. Geliştirdiğimiz I-bot beta sürümü verdiğiniz #hashtag’e göre günde sizin yerinize 1000 like yapıyor.  Günde 1000 like yapmanız demek nerdeyse bütün gününüzü Instagramda geçirmeniz demek.

instagram botu

 I-Bot’un Mıknatıs Etkisi

VRTURU Instagram Botu I-Bot verdiğiniz #hashtag’ e göre beğeni yaptığı için hedef kitlenizi bir ölçüde de olsa belirlemenizi sağlıyor. Tek bir #hashtag ile de sınırılı değilsiniz. Günlük 1000 beğeniyi I-Bot özel algoritması belirlediğiniz #hashtaglere göre eşit olarak dağıtıyor. I-Bot mıknatıs etkisi ise beğendiğiniz postlar doğrultusunda profilinizi inceleme merakı hisseden kullanıcıların sizin hesabınıza gelmesi ile başlıyor. Eğer profilinizdeki içerik kalitesi meraklı kullanıcıların ilgi alanları ile örtüşüyor ise gönderileriniz beğeni almaya başlıyor ve gelen kullanıcı hesabınızla gerçekten ilgilendiyse sizi follow etmesi ile sonuçlanıyor.

Hepsi Bu Kadar mı?

Aslında Instagram Botumuz I-Bot’un farklı özellikleri de var yalnız mevcut beta sürümünde diğer özelliklerin testlerini henüz tamamlamadığımız için bu özellikler hakkında çok fazla detay veremiyoruz ama beğeni dışında lokasyon, follow, unfollow, auto-post, download-post, re-post gibi yeni özelliklerin yakın gelecekte yeni versiyonlara ekleneceğini sizlere duyurmak yanlış olmaz.

instagram botu

 

Sonuçlar Nasıl?

Aslında sonuçlarınızı sizin post kaliteniz, seçtiğiniz hashtag, hesabınızın durumu vs çok etkiliyor. Aylarca çeşitli hesaplarda yaptığımız denemeler sonunda günlük olarak 2-20 arasında follower sayısının arttığını, 7 günlük profil ziyaretlerinin ise %300 ile %1500 arasında arttığını ölçümledik. Post kaliteniz ve sayınız arttıkça daha iyi sonuçlar elde edildiğini gözlemledik.

Çatı şirketimiz K-inovasyon’un geliştirdiği EPA serverlarında can bulan I-Bot’ u test etmek için bize ulaşabilirsiniz!

Yeni Panel Geliştirildi

Bu servisi geniş kitlelere hizmet vermek için geliştirmemiş olmamıza rağmen servisimiz çok fazla ilgi gördü. Hesabınıza bağlanmak için şifre ve kullanıcı adı bilgilerine ihtiyacımız vardı. Şirketimiz bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için yeni bir panel geliştirdi. Bu panelden birden fazla hesabı bağlayıp belirlediğiniz takvime göre paylaşım yapabiliyorsunuz. Bir çok farklı özelliği barındıran bu panel özellikle sosyal medya ajansları için faydalı bir çözüm.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. tolga kocaman

    İ-bot’u test etmek hala mümkün mü?

    1. kivkiv

      mail adresize detayları gönderdik… ilgiliniz için teşekkür ederiz… evet test etmeniz mümkün…

  2. emrah

    test etmek ıstıyorum maıle atıyormusunuz programı ?

    1. kivkiv

      Emrah bey mail adresinize bilgilendirme e-postası gönderiyoruz…

  3. uğur bilgin

    Botu test etmek istiyorum. Gerekli bilgileri yollar mısınız

    1. kivkiv

      hesabınız açıldı 7 gün test edebilirsiniz

  4. Yunus

    İ-bot’u test etmek hala mümkün mü?

    1. kivkiv

      yunus bey daha önceden server üzerinden küçük bir müşteri kitlesine servis veriyorduk. vrturu.com/ibot bağlantısından panel üzerinden üye olabilirsiniz. lütfen üye olduktan sonra bize bilgi verin. aktivasyon gerçekleştirelim özellikler için

  5. mustafa tan

    İ-bot’u test etmek istiyorum

  6. Ozan Hasan Aydemir

    TEST EDEBİLİRMİYİM? VE DETAYLI BİLGİNİZİ ATAR MISINIZ MAİLDEN. TEŞEKKÜRLER

    1. kivkiv

      eposta kutunuzu lütfen kontrol edin

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU