Şirketler için Artırılmış Gerçeklik (AR)

 

” Artırılmış Gerçeklik teknolojisinin çok farklı alanlarda hayata geçeceğine inanıyorum!  

CxocARd ise bu alanda çok hızlı çözüm üretiyor ! ” 

Larton Ambalaj CEO’su – Levent Öztekin

Bu makalemizde CxocARd ve  Larton Ambalaj ile yaşadığımız vakayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Larton Ambalaj ebat karton ve köşebent üretimine yoğunlaşmış kısa sürede alanında Türkiye’de liderliğe oturmuş, 30 yıllık Sun-Ka tecrübesi ile kurulmuş, genç ve dinamik bir şirket. VRTURU olarak havadan görüntüleme hizmeti verdiğimiz ve ayrıca kurumsal tanıtım filmini hazırladığımız Larton Ambalaj ile artırılmış gerçeklik alanında da yaptığımız çalışmaları aşağıda paylaştık.

VRTURU ve CxocARd

Biz VRTURU olarak çatı şirketimiz Kinovasyon Ar-Ge’sinden destek alarak artırmış gerçekliğin uygulama alanları üzerine 2 yıldan üzün süredir çalışmalar yürütüyoruz. Aynı zamanda CXOCARD ‘ın  resmi temsilcisiyiz. Medya hizmeti verdiğimiz Larton Ambalaj CEO’su Levent Öztekin’ e bu alanda yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verme fırsatı bulduk ve CxocARd ile Larton Ambalajı tanıştırdık !

Larton Ambalaj kurumsal tanıtım filmindende izlediğiniz üzere ihracat yapan bir şirket. Aynı zamanda OAİB yönetim kurulu üyesi olan Levent Öztekin, özellikle katıldığı fuarlarda ve iş toplantılarında CxocARd’ ın faydalı olabileceğini bizlerle paylaştı. Özellikle şirketler için artırılmış gerçekliğin çok farklı uygulama alanları bulabileceğini belirtti. Hem fikir olduğumuz diğer bir nokta ise bu uygulamanın yaygınlaşmasının ve bilinirliğinin artmasının zaman alabileceği oldu. Bizde VRTURU olarak teknolojiye hızlı adapte olan “early adaptors” diye tabir edilen şirketler ile çalışabildiğimizi belirtmeden edemedik.

Erken Adapte olan şirketler daha önce uygulanmamış ve benzerine az rastlanan teknolojilere, servislere yatırım yapması ile dikkat çekiyor. Aldığı risk sebebi ile harcadığı kaynağın boşa gitmesi alınan riskler arasında en üst sırada yer alıyor. Fakat erken adapte olan şirketler edindiği teknolojinin veya servisin başarılı olması durumunda hızlı bir şekilde takip edilen, taklit edilen ve öne çıkan şirketlere dönüşüyorlar. Larton Ambalaj bize göre erken adapte olan şirketler kategorisinde yer alıyor.

CxocARd ile Larton Ambalaj için hazırladığımız kurumsal tanıtım filmini şirketin katalog ve kartvizitlerine entegre ediyoruz. Larton Ambalaj’ın artık katalog ve kartvizitleri sıradan kartvizitlerin ötesine geçiyor, bu vakada Larton Ambalaj katıldığı fuarlarda, toplantılarda potansiyel müşterileri ile şirketin kurumsal tanıtım filmini inovatif bir yolla paylaşma fırsatı bulacak. Geri bildirimlerini biz de dört gözle bekliyoruz!

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Bhawna

    kivkiv, thank you for this post. Its very inspiring.

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU