Ibot’un  Yeni Özelliği:

Instagram Takipçi Analizi

Ibot instagram botunun yeni özelliği: Instagram Takipçi Analizi. Güvenli serverlarımızda 7/24 çalışan Ibot ‘a yeni özellikler ekledik. Bir önceki versiyonu kulanan kullanıcıların % 95 ‘i memnun kaldı ve servis almaya devam ediyor. Ayrıca Ibot’u 1 hafta test etmek ücretsiz. Ibot beğen botu hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz bu linkten detaylı bilgi edilebilirsiniz.  Bu makalenizde Ibot’un yeni özelliklerinden bahsedeceğiz. Bizim müşteri kitlemiz sebebi ile biz daha çok şirketlere hizmet veren bir servisiz. Dolayısı ile edindiğimiz geri bildirimler B2B alanında daha fazla.

 

 

IBOT ‘un Yeni Özelliği: Instagram Takipçi Analizi

Ibot instagram takipçi analizi sizin belirlediğiniz hesabın takipçilerini analiz edip sizin için özelleştirilmiş bir rapor sunuyor. Sizinde bildiğiniz üzere şirket hesaplarının birçoğunda e-posta, adres, telefon gibi iletişim bilgileri yer almakta. Bu veriler bir çok şirket için çok değerli. Ayrıca bu verileri hedeflediğiniz pazara ve müşteri kitlesine özel elde etmek daha da değerli. Bu yeni özellik şu şekilde gerçekleşiyor: Örneğin sizin müşterilerinizin takip ettiği bir hesabın takipçilerinin listesini Ibot sizin için alıyor ve bu hesaplardaki umuma açık olan şirket hesabının paylaştığı verileri sizin için bir rapor haline getiriyor.

Hızlı bir anlatım için Ibot – instagram takipçi analizi için hazırladığımız animasyon videosunu izleyebilirsiniz. Konu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz posta adresimiz info@vrturu.com ya da sosyal medya hesaplarımızdan mesaj göndererek bize ulaşabilirsiniz. Biz instagram takipçi analizini daha çok pazar araştırması ihtiyacı olan şirketlere öneriyoruz. Özellikle ihracat yapan ya da yapmaya hazırlanan şirketler için pazar araştırmalarında kullanabilecekleri değerli bir araç olduğuna inanıyoruz. Örnek raporları paylaştığımız müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler olumlu ve bu doğrultuda servisin pazarlası için çalışmalara hız vermiş durumdayız.

Biz şirket olarak instagram üzerinden programcılıkta kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Özel istekleriniz ve talepleriniz doğrultusunda çözüm üretmeye de açık olduğumuzu belirtmek isteriz. VRTURU ile biz müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ar-ge yapıp yapılan ar-ge ışığında edindiğimiz tecrübelerden servis geliştirme stratejisi ile yola devam eden bir şirketiz. Bir sonraki makalemizde görüşmek dileğiyle…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU