AMAZON SES VE VRTURU IBOT

İşletmelerin ürün ve hizmet pazarlama yöntemleri gün geçtikçe değişim göstermektedir. Hepimizin bildiği gibi artık büyük veya küçük işetme farketmeksizin mail kullanımı hayli artmış durumda ve mail etkili bir pazarlama aracıdır. Peki işletmeniz için kimlere mail göndermeniz gerekmektedir veya bu kişileri nereden bulacaksınız ? Daha önceki blogumuzda da yazdığımız Ibot bizlere tam olarak bunu sunmaktadır.

Kısaca sosyal medya üzerinden sizin belirttiğiniz alanlar sektörler doğrultusunda sizin potansiyel müşterilerinizi tarayıp sizlere mevcut e-posta varsa telefon gibi bilgileri raporlayan bir araçtır. Bu rapor sayıca oldukça fazla müşteri ve e-posta  içerdiğinden bu kişilere tek tek mail atmak oldukça zor olacağından ve fazlasıyla zaman alacağından hiç şüphemiz yokken amazon ses tam olarak burada karşımıza çıkıyor.

  AMAZON SES NEDİR ?

Amazon Ses ( Amazon Simple Email Service ) işletmelerin e-posta yükünü alan düşük maliyetle çok fazla kişiye toplu olarak mail gönderen bulut tabanlı bir mail programıdır. Hızlı pratik olmasının yanı sıra düşük maliyeti ile de cazip bir konumda bulunan amazon ses uygulaması doğru bir mail toplama yöntemiyle emin olun etkili  bir performans sunacaktır.

AMAZON SES VE  VRTURU IBOT NEDEN BİRLİKTE KULLANILMALIDIR ?

Blogumuzun başında da bahsettiğimiz gibi doğru bir mail stratejisi sizlere dijital ortamda pazarlamadan beklemediğiniz bir sonuç çıkartabilir. Aslında olaya şu yönüyle bakarsak sadece kendi başınıza günde kaç sosyal medya hesabını inceleyebilir bunlardan kaçıyla iletişime geçebilirsiniz ? Örnek olarak takipçileri ilginizi çeken ve 1.000 takipçisi olan bir instagram heabını ne kadar sürede kendi filtrenizden geçirebilirsiniz. Bu emin olun en az bir gününüzü alacaktır. VR turu Ibot bu işlemleri belirlediğiniz heapların takipçileri için otomatize  edebilir.Peki analiz ettiğimiz hesapların verilerinden 1000 adet eposta verisi elde ettiniz. Bu adreslere eposta göndermek ne kadar zamanınızı alır ? Bu kadarla kalmıyor göndereceğiniz içerikler için bir şablon tasarlamanız gerekli sanırız.   İşte tam olarak burada Amazon SES ve VRturu Ibot sizlerin yardımına koşacak ve düşük maliyetle sizin verdiğiniz öneri hedef kitleye uygun ayda binlerce kişiyle şirketle iletişime geçecek ve sizlere büyük bir zaman kaybından kurtaracaktır.Ayrıca sizler için sizlerle fikir alış-verişinde bulunarak farklı mail temaları tasarlayıp maillerimizin kalitesini artırarak geri dönüş oranının yükselmesinde de sizlere yardımcı oluyoruz.

 

 

Vrturu ekibi olarak daha önceden hakkında blogumuzun da bulunduğu Ibot ve AWS SES ‘in birlikte nasıl verimli olacağı hakkında sizlere bilgiler vermeye çalıştık. Daha fazla bilgi ve bu ve diğer hizmetlerimiz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU