ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK (CxocARd)

Artırılmış gerçeklik (AR) alanında daha önceden yazdığımız bloglardan bildiğiniz üzere artırılmış gerçeklik hayatımızda ve işimizde gün geçtikçe yerini sağlamlaştırmaktadır. VRturu ekibi olarak CxocARd ile anlaştığımızı sizlere daha önceden duyurmuştuk. Bu blogumuzda sizlere Türkiye temsilcisi olduğumuz CxocARd  ve AR alanında bir miktar bilgi paylaşmak istiyoruz.

Artırılmış Gerçeklik Nedir ? CxoARd  Nedir ?

Artırılmış gerçeklik hakkında daha önceden yazdığımız bloglara buradan ulaşabilirsiniz. Yine de biraz bahsetmek gerekirse kullanım alanı bir hayli geniş olan artırılmış gerçeklik teknolojisi bizlere sosyal alanda, eğlence sektöründe, oyun sektöründe, ürün tanıtımında, bakım onarım, eğitim ve pazarlama alanında kolaylık ve yenilik sağlayan bir teknolojidir. Adından da anlaşılacağı üzere burda yapılan iş bir gerçekliği arttırmaktır.

CxocARd bir artırılmış gerçeklik platformudur. Belirlediğiniz işletme için kullanmak istediğiniz videoların kartvizit, broşür, reklam panoları, ürün kutuları ve benzeri yüzeylerin cxocARd bulut serverinda bir video ile eşleşmesi ile başlatılan bir deneyimdir. Hizmetten faydalanmak için öncelikle google play ve apple storedan  CxocARd uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Bu şekilde anlatınca biraz karmaşık göründüğünün farkındayız bu yüzden sizlere bizim hazırladığımız örnek bir tanıtım videosunu göstermek istiyoruz. Ayrıca CxocARd ile ilgili daha fazla örnek görmek isterseniz youtube sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Aslında karmaşık olmayan, kolay bir kullanımı olan bir uygulamadır CxocARd.  Sizler de hemen telefonunuzdan CxocARd uygulamasını ücretsiz indirerek 20 TL’nin Atatürk yüzünde deneyebilirsiniz. Kendiniz tecrübe ederseniz daha gerçekçi bilgi sahibi olabilirsiniz. CxocARd çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. CxocARd daha çok şirketlerin bakım onarım, satış, eğitim ve pazarlama süreçlerine yeni bir soluk getiren bir araçtır. Müşterilerin ya da kullanıcıların herhangi bir kod bilgisi bilmeden artırılmış gerçeklik teknolojisini bünyelerine katabileceği iOS ve Android platformlarından dünyanın her yerinde kullanabilecekleri inovatif bir araçtır. Bulut tabanlı içerik yönetim sistemi sebebi ile düşük maliyetlere artırılmış gerçeklik teknolojisini artık CxocARd ile şirketler kullanabilmektedir.

Sizlere bu blogumuzda da VRturu ekibi olarak reseller anlaşmamızın bulunduğu CxocARd hakkında bilgi vermeye çalıştık. Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz iletişim bilgilerimizden bizelere ulaşmanız yeterli…

Bir sonraki makalemize kadar sağlıcakla kalın…

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU