Her işletme faaliyetlerini sürdürmek ve referans edinmek için müşterilere ihtiyaç duyar. Müşteri memnuniyeti ve müşteri desteği olmadan, işletmeler eksik kalırlar. Yeni müşterilere ulaşmak, bazı veriler doğrultusunda hazırlanan bir plana bağlı olarak mümkündür. Faaliyette bulunduğunuz pazarın durumu, rakiplerinizin sosyal medyada (Instagram’da) sahip oldukları takipçi sayıları, biyografi açıklamaları, fiziksel mekanları ile ilgili bilgiler ve paylaşımları gibi bilgileri sizler için VR Turu bir araya getiriyor!

Sizin bu raporu hazırlamak için zaman ve emek harcamanıza gerek kalmadan sizler için Instagram Hesap Analizi hizmeti veriyoruz. Biz sizin hesaplarınızın analizini yaparken siz de zamanınızı analiz için harcamak zorunda kalmadan çıkan sonuca göre daha uygulanabilir ve sürdürülebilir taktikler geliştirmek üzere çalışabiliyorsunuz. Unutmayın, rakiplerinizden haberdar olmak size avantaj sağlar.

Instagram Hesap Analizi Nasıl Yapıyoruz ?

  1. Adım: Bir hesap seçin ve takipçilerinin analizini isteyin.

Bu adımda sizin sosyal medya hesabınızı da dikkate alarak takipçilerinizin analizini yapıyoruz. Sonrasında sizin rakipleriniz ve potansiyel rakiplerinizden oluşan bir liste hazırlayarak bu çalışmanın aynısını her bir profil için tekrar yapıyoruz. Bu aşama sizin sosyal medya ağlarında yani örneğin Instagram’da rakip analizinizin yapılmasını sağlıyor.

  1. Adım: İhtiyacınız olan diğer bilgilerin belirlenmesinin sağlandığı aşamadır.

Bu aşamada ilk adımda ortaya çıkarmış olduğumuz rakiplerinizin takipçi, gönderi ve takip edilen sayılarının belirlenmesinin ötesine geçilmektedir. Instagram rakiplerinizin hangi bilgilerine ulaşılabildiği ve bunları öğrenmenin gerçekleştiği aşamadır. Listelediğimiz her rakibinizin web sitesini, e- mail adresini, telefon numarasını, adresini ve biyografi bölümündeki açıklamasını sizler için listemize ekliyoruz.

  1. Adım: Raporunuzu aldığınız aşama 3.aşamadır.

Yüzlerce hesabın ulaşılabilen her türlü bilgisi sizin için listelenmiş bir şekilde sunulacaktır. Böylelikle rakiplerinizin durumu hakkında sizin ayrıca zaman ayırmanıza gerek kalmadan VR Turu size bu hizmeti sunmuş olacaktır.

 

 

Instagram Account Reporting – Lead Gen , Markat and Competittor Research

Start creating leads- lead generation by using instagram open source data – perfectly fits for B2B #instagramdata #leadgen #leadgeneration #starttosell #mark…

Bu çalışmanın ardından rakiplerinizin durumunu inceleyebilir, stratejilerinizi belirleyebilir ve varsa rakiplerinize göre zayıf yönlerinizi güçlendirebilirsiniz. Hem zamandan tasarruf ederek kısa sürede tüm bu verileri karşınızda görmeniz hem de bu araştırma sayesinde işletmenize fayda sağlayacak çalışmalar yapmanızın önünü açmak için Instagram Hesap Analizi hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

ABD’nin Georgia eyaletinin en büyük kenti Atlanta’dan müşterimize özel zincir olmayan, yerel gıda firmalarına özel hazırladığımız raporumuzu (Instagram Hesap Analizi- VR Turu) inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi almak ve analiz hizmetinden yararlanmak için bizimle iletişime geçin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU