Web sitesi artık işletmenizin internette görünen yüzü olarak müşteri edinmenizde oldukça önemlidir. Web site tasarımı başlı başına dikkatli olunması ve zaman harcanması gereken bir iştir. Ancak web siteniz oluştuktan sonra onu güncel tutmak da bir o kadar önemlidir. Web sitesi yenileme hizmetimiz ile web sitelerinizi yeniliyor, internetteki yüzünüzü güncelliyoruz!

Web site tasarımından web site yenilemeye kadar Google’daki görünümünüzü iyileştirmek için çalışıyoruz. Web site tasarımında gösterdiğimiz özeni web site yenilerken de göstererek işletmenizi internette güncel tutmanıza ve ilk sıralarda göstermeye yardımcı oluyoruz.

Web Sitesi Yenileme ve Dikkat Edilecekler

Bilgiler Güncel Olmalı

Web sitenizin hazırlandığı ilk zamanlarda girdiğiniz bilgiler zaman içerisinde değişmiş olabilir. İletişim bilgilerinden verdiğiniz hizmetlere, ürünlere kadar değişiklik olması muhtemeldir. Önemli olan bu bilgilerin doğru ve güncel versiyonlarını sitenizde bulundurmanızdır. Güncel olmayan bilgiler yüzünden hem müşteri ediniminiz yavaşlayabilir hem de itibarınız olumsuz etkilenebilir.

Sektördeki Durum Takip Edilmeli

Bulunduğunuz sektörde faaliyet gösteren diğer firmalar neler yapıyor? Bu sorunun cevabını bulmanız ve trendlerden geri kalmamanız önemlidir. Rakiplerinizin dijital ayak izlerini incelemek, kendi sitenizde yer alan eksiklikleri görmenizi de sağlar. Bu yüzden sektördeki trendleri takip etmek web sitesi yenileme esnasında önemli bir konudur.

Tasarımına Dikkat Edilmeli

Web site yenileme işleminde web sitenizi yavaşlatacak her türlü tasarımdan kaçınılmalıdır. Bunun için uygun boyutlarda görsel, video ve banner kullanılması; uygun olmayanların optimize edilmesi gerekmektedir.

Arama Motoruna Uygun İçerikler Yer Almalı

Search Engine Optimization (SEO) yani “Arama Motoru Optimizasyonu”, web sitenizin arama motorlarında ilk sıralarda yer alması için en önemli noktalardandır. Web sitenizde yer alan içerikler SEO’ya uygun olarak hazırlanmış olmalıdır. Aksi takdirde arama motorlarında ilk sıralarda yer almanız zorlaşacak, sitenizin trafiği olumsuz etkilenecek ve tanınırlığınızın artması zorlaşacaktır. Sayfalardan blog yazılarına kadar içeriklerin SEO’ya uyumlu olması ve anahtar kelimelerin hacimlerine göre belirlenmesi web sitesi yenileme esnasında dikkate alınması gerekenlerdendir.

Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. VR Turu olarak biz, verdiğimiz havadan görüntüleme, 360 derece fotoğraf ve video çekimi gibi sahada olmamızı gerektiren hizmetler dışında ayrıca sosyal medya yönetimi ve web tasarım hizmeti gibi alanlarda da faaliyet göstermekteyiz. Hali hazırda kurulmuş olan web sitenizi iyileştirmek için de bizimle iletişime geçebilir, web sitenizin arama motorlarındaki otoritesini artırabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU