Yat ve Tekne Turizmi

VRTURU olarak  Türkiye’nin birçok bölgesinde aktif olarak faaliyet gösteriyoruz. Yoğunlaştığımız sektörlerden bir tanesi de Turizm sektörü. Yat ve Tekne Turizmi de yüksek döviz girdisine sahip bizim önem verdiğimiz bir Turizm kolu. Yaptığımız iş geliştirme faaliyetleri ve aldığımız geri bildirimler ışığında gerek Yat ve Tekne Turizminin yüksek gelir grubunda bulunan müşterileri gerekse sektörün dinamikleri gereği müşteriler tercih edecekleri tekneler hakkında mümkün olabildiğince bilgi edinmek istemektedir.

Yeni Medya Araçlarının Yat ve Tekne Tanıtımına Faydası

VR ( Sanal Gerçeklik ) , AR ( Artırılmış Gerçeklik ) ve Havadan Görüntüleme alanındaki yeni medya araçları Yat ve Tekne tanıtımlarından gün geçtikçe daha fazla kullanım alanı bulacağını öngörüyoruz. Bu tespitin çeşitli nedenleri var. Özellikle AR ve VR alanındaki üretilen medyalar potansiyel müşterilere etkileşim imkanı sağlamakta. Havadan Görüntüleme ile üretilen medya içerikleri ise kullanıcıların belkide hiç göremeyeceği açılardan deneyimlemesine olanak vermekte.

 

VR TURU ( Sanal Tur) Servisinin Yat ve Tekne Tanıtımlarında Uygulama Örnekleri

VRTURU olarak biz Google Street View Güvenilir sertifikasına sahip bir yeni medya servisiyiz. Ürettiğimiz 360 derece ( VR ) sanal gerçeklik fotoğrafları ise  Google haritalar , Google İşletmem ve Facebook platformlarında 360 derece olarak kullanıcılar tarafından deneyimlenebilmekte.

Google Streetview Güvenilir sertifikasına sahip olmamız sebebi ile VRTURU olarak biz Google Haritalarda VRTURU Sanal Turlar üretebiliyoruz.

 

Peki ya Instagram ?

Dediğinizi şimdiden duyuyoruz. Bir çok okurumuzun bildiği gibi instagram her geçen gün Facebook’a karşı popülaritesini artırmaktadır. Bir çok kurum Facebook’tan daha fazla instagram’a ağırlık verir olmuştur fakat instagram şuan için 360 derece sanal gerçeklik fotoğraflarını desteklememektedir. Biz VRTURU olarak kullandığımız özel yazılımlar ile VRTURU – 360 derece fotoğraf deneyimini instagram’a mümkün olabildiğince yansıtmaya  çalışıyor ve standartfotoğraflar ve videolara biraz aykırı medya içerikleri üretebiliyor. Bir kaçını sizle paylaşmak istiyoruz. Instagram hesabımızı burdan takip edebilirsiniz.

 

VR TURU ( Havadan Görüntüleme) Servisinin Yat ve Tekne Tanıtımlarında Uygulama Örneği

Havada görüntüleme kullanıcılara belkide hayatlarından hiç görmeyeceği açılardan aslına uygun medya içeriği suması sebebi ile bir hayli ilgi çekmekte ve Drone ile havadan görüntüleme örnekleri her geçen gün artmaktadır. VRTURU Ticari lisanslı drone pilotları ile Tekne ve Yat tanıtımları için içerik üretmektedir. VRTURU Dron ile havadan görüntüleme servisinin ürettiği videolar 4k kalitesine kadar talebe göre yükselebilmektedir. Youtube kanalımızdan farklı sektörlerden farklı içerikler bulabilirsiniz. Bazıları 360 derece VR formatındadır.

 

 

VR TURU ( AR – Artırılmış Gerçeklik) Servisinin Yat ve Tekne Tanıtımlarında Uygulama Örneği

Açıkça söylemek gerekirse AR bizim üzerine halen ODTÜ Teknokentte Ar-Ge çalışmaları yürüttüğümüz bir alan. Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile Tekne ve Yat tanıtımı için bir çalışma yada demo şuan için bulunmamakta fakat fütüristik bir ev tasarımı için geliştirdiğimiz bir örneği beğeninize sunuyoruz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Geri bildirim: SANAL ( VR ) TUR | VRTURU
© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU