360 DERECE SANAL TUR

Günümüzde ve  özellikle gelecekte neredeyse bütün sektörlerde pazarlama konusunda çok agresif şekilde pazarlama yöntemleri kullanılmaktadır. İyi bir pazarlama tekniğinde genel olarak ütünün veya mekanın tanıtımını ve ayrıcaklarını çok etkili ve dikkat çekecek şekilde hazırlanması gerekmektedir. 360 derece sanal tur tam olarak burada devreye giriyor. Tanıtımı yapılacak ürünle ilgilenen yada potansiyel müşterilerinizde merak uyandırıp onların dikkatini çekebilirseniz ancak iyi bir pazarlama yöntemi geliştirmiş olursunuz.

Hepiniz geçmiş tecrübelerine bakarsanız örneğin otel sektörü veya cafe gibi sektörlerde klasik yöntem fotoğraf çekimlerine güvenmekte hep bir sorun içimizde bir şüphe kalır fakat 360 derece sanal tur ile mekanınızı ürününüzü veya hizmetinizi tanıtırsanız müşterileriniz sanki fiziki olarak orada gibi gezinti yapabilecek ve tüm açılardan mekanı inceleyip gerçek doğru bir izlenime sahip olacak ve sizlere kafasındaki bir çok sorunu halledip gelecektir. Kısaca 360 derece sanal tur sizlerin yerine müşterilerin kafasındaki bir çok sorunu halledecek buda iki tarafa için zaman ve enerji tasarrufu demek oluyor.

360 Derece Sanal Tur Kullanılabilecek Birkaç Sektör

 

Turizm Oteller ve konaklama hizmeti sağlayan tesisler :

Turizm sektörü bu tarzda bir pazarlama tekniğine en çok ihtiyaç duyan  sektörlerin başında gelmektedir. Bunun temel sebebi tamamen görsel durumuna ve hizmete bağlı bir sektör oluşundan kaynaklanmaktadır. 360 derece sanal tur sayesinde otelin koridorlarında havuzunda yemek bölümünde kısaca sizin görmelerini istediğiniz her yerde özgürce dolaşıp 360 derece özelliğiyle meraklarını giderebilecekler. Buda oteliniz için oldukça etkili bir araçtır.

Emlak Sektörü

Emlak sektörü de aynı turizm sektörü gibi size bir yaşam alanı sunan bir sektör . günümüzde emlak ürünlerinin neredeyse hepsi internet üzerinden beğeniye sunulmaktadır. Çekilen resimlerle müşterilerin etkilenmesi hedef alınır. Fakat klasik fotoğraflarla bu pekte mümkün olmayacaktır. Aynı zamanda çekimlerin bir çoğu amatörce çekilmiş evi arsayı dükkanların özelliklerini pekte yansıtmamaktadır dolayısıyla bu sektörde teknolojiden yararlanmak durumundadır.

İnşaat , Mimari Dekorasyon

Oldukça yüksek bütçeler gerektiren bu projelerde müşterilerden alınacak geri dönüşler oldukça önemli bir hal alır. Sektör gelişimine geçmişten günümüze bakacak olursak ilk başlarda sadece kağıt çizimler mevcuttu fakat şimdi bilgisayar üzerinden 3d çizimlerle müşterileri etkilemek gayesi mevcut. Fakat hiç bir zaman sanal çizim gerçek bir 360 derece sanal tur kadar etkileyici olamayacaktır.

 

Bu sektörler bize göre bu tarzda yeniliklere en çok ihtiyaç duyan sektörlerdir fakat bu sektörler dışında da sektörlerden bahsetmek gerekirse Şehirler, Müzeler, Hastaneler, Okullar, Alışveriş Merkezleri, Fabrikalar da 360 derece sanal turlardan faydalanmalıdır bu blogumuz da da sizlere VRTURU ekibi olarak bir başka teknoloji ve hizmetimiz  hakkında düşüncelerimizi paylaşmak istedik. Umarız sizlerde işletmeleriniz de teknolojiyi kullanarak rakiplerinizden bir adım öne geçersiniz . Bu yolda bizlerde sizlerin yol arkadaşınız olmaktan mutluluk duyarız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU