Davetiyeler herhangi bir etkinliğe çağırmak için kullanılan davet araçlarıdır. Bir etkinliği duyurmak, ona katılım sağlamak için gönderilen çağrılardır. Davetiyelerde etkinliğin ne olduğu, yeri ve zamanı, kimin veya nerenin etkinliği olduğuna dair bilgiler yer alır. Video davetiyeler de bu özelliklere sahip olduğundan basılı davetiyelerle oldukça benzerlik göstermektedir.

Yaygın olarak kullanılan ve daha çok kişi tarafından bilinen davetiyelerle dijital davetiyeler arasındaki temel fark, video davetiyelerin diğerleri gibi basılı olmaması, hareketli bir görünüme sahip olmasıdır. Video davetiyeler bu noktada basılı davetiyelerden ayrılmakta, günümüz dijital dünyasında da kendine yer edinmektedir. Birçok uygulamanın dijitalleştiği bir ortamda dijital davetiyeler de sizi öne çıkaracak, davetlilerin ilgisini çekmenizi sağlayacaktır.

Video Davetiyeler ve Sunduğu Avantajlar

Öncelikle, davetlilere diğer davetiyelerden daha hızlı ulaşırlar. Teknoloji ve internetin gelişimiyle yapılan anında paylaşımlar, gönderim için beklemeyi ortadan kaldırmış, anında iletişime olanak tanımıştır. Dolayısıyla video davetiyeler de tek tıkla anında davetlilere ulaştırılabilmektedir. Oysa diğer davetiyelerde özellikle uzak yerlere gönderilecekse bir süre beklenmesi lazımdır. Video davetiyeler sizi bu stresten kurtarır ve etkinliğinize odaklanmanıza yarar.

Video davetiyeler maliyet açısından cüzdanınızın dostudur. Basılı davetiyenin yüzlerce veya binlerce basılmasından doğacak maliyetin yanında video davetiyeler daha makul fiyatlara yapılabilmektedir.

Bir diğer avantaj da sıradanlığı ortadan kaldırmalarında yatmaktadır.. Eğer video iyi bir şekilde hazırlanırsa, kendini izlettirecek ilgiyi çekebilecektir. Bu, davetiyenize öylece bakılıp kenara bırakılma ihtimalinizi ortadan kaldıracaktır.

Video davetiyelerde görsel anlamda pek çok şeye yer verilebilmektedir. Etkinliğin gerçekleştirileceği mekânın 360 derece görüntüleri, ortamın nasıl olduğu, neleri barındırdığı vs. Bu sayede gideceğiniz yere daha bilgili gidebilecek ve eğer yanınıza bir şeyler almanız gerekirse gitmeden temin edebileceksiniz.

Dijital davetiyeleri sosyal medya hesaplarınız da paylaşabilir, yollamayı unuttuklarınıza da böylece etkinliğinizi duyurulabilirsiniz.

Biz de Vr Turu olarak Meydan Döner’in açılışı için video davetiye hazırladık. Burada fiyat bilgilerini, işletmenin konumunu, açılışın tarihini kaydettik. Ardından sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak açılışın duyulmasını sağladık. Son olarak açılışa da katılarak mekanın 360 derece görüntülerini ve ekibi kaydettik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU