Türkiye’nin tek bulut tabanlı artırılmış gerçeklik uygulamasını tanıyalım:

Günümüz ürünlerinde gerek üretim gerekse tanıtım işlerinde teknolojiden yararlanılıyor. Öyle ki son dönemlerde teknolojideki gelişmeler ve ardından pazarlama stratejilerindeki değişim bunu firmalar için neredeyse zorunlu hale getirdi.

Artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde tüketicilerine farklı tecrübeler sunmak isteyen firmalar bunun için kolları sıvamış durumda.

Türkiye’nin ilk ve tek bulut tabanlı artırılmış gerçeklik uygulaması Cxocard, artırılmış gerçeklik alanında firmalara çözümler üretiyor.

Firmaların kartvizitlerinden ürünlerinin paketlerine çeşitli basılı materyaller üzerine kurulan videolar ile Cxocard, kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Gıda sektöründe de ambalajlar üzerinde tarif videoları, paketler üzerinde ürünün üretim aşamaları gibi süreçleri yansıtmakta kullanılabiliyor.

Space Food sadece ambalajlar üzerinde değil kartvizit üzerinde de artırılmış gerçeklik ile çalışıyor.  Cxocard ve Space Food iş birliğinden doğan artırılmış gerçeklik çalışmalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Gıda sektöründe artırılmış gerçeklik uygulamalarının kullanılması özellikle ürüne güvenmekte büyük avantaj sağlıyor. Üretim süreçleri gibi hassas aşamaları bu şekilde paylaşan şirketler çok kolay bir şekilde bunu tüketicilerine sunabiliyor. Ayrıca satışlarını arttırmak isteyen firmalar için de Cxocard çok cazip bir uygulama.

Case Golonya, artırılmış gerçeklik uygulamasının diğer iş birliklerinden olan bir kolonya markasıdır. Aşağıdaki videoda da izleyeceğiniz üzere Case Golonya için hazırlanan reklam filmini ürün paketi üzerinde oynatarak tanıtım gerçekleştirilmiştir.

Artırılmış gerçekliği ürün paketinin üzerinde gördüğümüz bir diğer yer ise AirPods kutusu. Ürünün üzerinde tanıtımını izleyebilmemiz yine artırılmış gerçeklik ile mümkün oluyor.

Yenilikçi Çözümler İçin Cxocard!

Sıradan yöntemlerden sıkılan ve yenilik arayan firmalar için cxocARd her sektörde firmaların yanında yer alıyor. Yenilikçi ve teknolojik çözümler ile faaliyet alanını günden güne genişletiyor.  Türkiye’de alanında tek ve öncü olması sebebiyle dikkatleri üzerine çekmekte ve firmaları gerçekliği artırarak başarıya ulaştırmakta.

Cxocard için biz Vrturu olarak daha önceden de bir makale yayınlamıştık. Hizmetten faydalanmak için öncelikle Google Play ve Apple Store’dan uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Ayrıca artırılmış gerçeklik ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak, kullanım alanları öğrenip ufkunuzu genişletmek isterseniz yine sitemize girerek yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2017 VRTURU . Tüm Hakları Saklıdır .
Loading...
VRTURU